EEG - EMG

Cabinetul de Neurofiziologie, edificiu intelectual dedicat neurologiei si in special neurofiziologiei a fost fondat pentru a deservi cu cât mai mult profesionalism pacienții.

Multitudinea examinărilor electrofiziologice, studiile de conducere nervoasă și electromiografie, tehnicile de electroencefalografie și potențiale evocate sunt efectuate atât ambulator, cât și în condiții intraoperatorii și de terapie intensivă.

Alături de activitatea clinică, portofoliul cuprinde o continuă preocupare pentru cercetare în domeniu, concretizat prin articole de specialitate.

Serviciile de consultatii clinice de neurologie, electroneurografie (ENG), electromiografie (EMG) și potențiale evocate (VEP/PEV, SSEP/PESS, BAEP, P300) sunt disponibile în Cabinetul de Neurofiziologie de pe str. Marinescu nr. 16., Cluj-Napoca, respectiv serviciul de electroencefalografie (EEG) în cadrul Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca (Clujana).

Nou! Am inițiat serviciul de consultații neurologice la domiciliu/sau în centre specializate la pacienții institutionalizați!